Városközponti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

7623 Pécs, Mezőszél utca 1. * 72/314-012 * varoskozponti@varoskozponti.hu


2008. december 4., csütörtök

Mit csinálhatsz itt?

Kérdéseidre választ kaphatsz

Ha van valami, ami érdekel és többet szeretnél róla tudni, akkor GYERE A KÖNYVTÁRBA! Ha nem értesz egy dolgot és rá akarsz jönni a titok nyitjára, akkor GYERE A KÖNYVTÁRBA! Ha van valami feladatod és segítség kell, akkor GYERE A KÖNYVTÁRBA!

Nézelődhetsz, olvashatsz

Ha nyugalomra vágysz, olvasni akarsz valamit, vagy csak nézegetnél egy folyóiratot, akkor vár a könyvtár. Találsz itt néhány társasjátékot is. Biztosan nem fogsz unatkozni.

Könyvet kölcsönözhetsz

Választottál egy könyvet és ki akarod kölcsönözni? Ehhez be kell iratkoznod. Ez nem kerül pénzbe: szüleidnek csupán alá kell írniuk egy papírt, s azután egy tanévig könyvtárunk tagja lehetsz.

Megtanulhatod, mire jó a könyvtár

Hogy megismerkedhess a könyvtár felépítésével, bizonyos tanóráid itt a könyvtárba lesznek megtartva. Megtudod majd, mit hol találsz, hogyan tájékozódhatsz, és még a neten való keresésről is hallhatsz.

Érdekes dolgokról hallhatsz

A tanító néni időnként elhozza csoportodat a könyvtárba; ilyenkor állatokról, eseményekről, népszokásokról, csillagokról vagy más érdekes témákról beszélgetünk, olvasgatunk, és sokat játszunk.

Hasznáhatod az internetet

Ha internetezni szeretnél, előre szólnod kell a könyvtárosnak. Ő beírja nevedet egy füzetbe, és a megbeszélt időpontra vár. Fél órát tölthetsz a számítógép mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.